LİSE DİSİPLİN PROGRAMI 10/10/2019

Vakit alan işlemleri usule uygun, düzenli bir şekilde yapabilmek için bu program tarafımca hazırlanmıştır. İdareci arkadaşlarıma faydalı olacağı kanaatindeyim. Selam ve Dua ile…

Önemli Açıklama: Mevzuat değişikliği ile birlikte uygulamada da değişikliklere gidildi. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ 157 (7) dikkatli okunmalı. Programda toplum hizmeti kararını çıkartmadım. 157 (7) den sonra bu olmaz diyebilirsiniz. Lakin;

Ceza takdirinde dikkat edilecek hususlar

MADDE 168– (1) Disiplin cezaları takdir edilirken;

a) Öğrencinin 18 yaşına kadar çocuk olduğu,

b) Öğrencinin üstün yararı,

unutulmamalı diye kaldırmadım.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ  RG-1/7/2015-29403 değişiklikler İşlenmiştir.

Yükleme LİNKİ:

https://drive.google.com/drive/folders/1UC_sjbbBZKrrDY0CEBLHKjeebtEV59eG?usp=sharing

Share this content:

9 comments

comments user
erdinç çekiç

hocam program güncel mi. birde program kitleniyor.

    comments user
    masamot

    Kitleniyor derken programın neresinde kitleniyor. Hata mesajı var mı? Program güncel. Geri dönerseniz sevinirim.

comments user
Mehmet Sezgin

Sayın Hocam Program kayıt silme hatası veriyor. Exceli kilitliyor.
Ayrıca ilk kayıt bilgilerini programa işlemiyor. Daha sonra ikinci olaydan itibaren kayıt tutmaya başlıyor. Bu hatalar giderilirse mükemmel olacak. Ayrıca listwiew özelliği yüklü program daha kullanışlı idi. Bunda her öğrenci için sürekli ana sayfaya dönmek sıkıcı oluyor. Yine de Emeğinize sağlık. Ben eski versiyon kullanıyorum. TC olayını bir şekilde hallettim.

comments user
Mahmut

Kıymetli hocam.. Emekleriniz için teşekkür ederim.. Disiplin Programınız harika.. bir kaç yıldır kullanıyorum.. son eklenen yedekleme menüsünde yedekleme yapıyorum fakat ilgili klasörün içine girdiğim zaman yedek aldığım dosyayı bulamıyorum.. yedekleme yaptığım ekranda yedek aldıktan sonra program içinden yedeği geri al dediğimde görebiliyorum fakat dosyayı aynı menüde iken kopyalayıp başka bir yere yapıştırmak istediğim zaman dosya mevcut değil uyarısı alıyorum.. Gaziantep’ten selamlar.. Mahmut Hoca..

    comments user
    masamot

    Olayı tam manasıyla anlayamadım.

      comments user
      Mahmut

      hocam yedek almakta problem yok. problem yedeği başka bir yere taşımaya çalışınca ortaya çıkıyor.. programı yedekle dediğimde yeni bir isimle yeni bir yedek oluşturabiliyorum fakat bu yedeği manuel olarak kopyalayıp başka bir bilgisayara aktarmaya çalıştığımda dosya mevcut değil uyarısı alıyorum.. konuyla ilgili bir video çekip sizinle google drive üzerinden paylaşıyorum. dosyayı yükleyince sizin iletişim kısmında bulunan mail adresinizle paylaşacağım.

comments user
Mehmet SEZGİN

Mehmet Sezgin

14:34 / 29 Ekim 2019

Sayın Hocam Program kayıt silme hatası veriyor. Exceli kilitliyor.
Ayrıca ilk kayıt bilgilerini programa işlemiyor. Daha sonra ikinci olaydan itibaren kayıt tutmaya başlıyor. Bu hatalar giderilirse mükemmel olacak. Ayrıca listwiew özelliği yüklü program daha kullanışlı idi. Bunda her öğrenci için sürekli ana sayfaya dönmek sıkıcı oluyor.

Sayın Hocam benim yazdıklarıma olumlu olumsuz cevap yazmamışsınız. Proğramda bazı hatalar olduğunu belirtmiştim. Bu hataların düzeltilmesi halinde daha iyi bir propram olacağı kanaatindeyim. Selamlar.

comments user
Mehmet SEZGİN

Sayın Hocam sanırım programı gözden geçirecek vaktiniz yok. Program silme hatası veriyor. Ona bakarsanız iyi olur. TC menüsünü eski programda ben kendime göre halletmiştim. Ama listwiev özelliği ekleseniz zor değilse daha güzel olacak. Öbür türlü sürekli ilk sayfaya dönmek pratik olmuyor. İstanbul’dan selamlar

comments user
kaya

Hocam iyi günler program çok güzel emeğinize sağlık.
Bende şöyle bir hata oluşuyor,
Tanık ifade tutanağı istemeye gelince

‘Run-Time error ’13’:
Type mismatch

daha önce de olmuştu yeni kayıtta olmamıştı. Şimdi yeni kayıt açıyorum onda da oluyor.

Yorum gönder

Kaçırmış olabilirsin.