Öğretmen – Memur Devam Devamsızlık ve Ekders Programı (KBS Uyumlu) 20/09/2015 (Şefli ve Nöbetli)

Program ile devam devamsızlığı tutmakla kalmıyor aynı zaman da Ekdersleri de hazırlıyoruz. Dahası bunları arşivlemekle de  kalmıyorKBS sitemine (www.kbs.gov.tr) aktarmak için gerekli dosyayı oluşturabiliyoruz.  Daha önce hazırlamış olduğumuz programın Mesleki ve Teknik Lise Şeflik, İşletmelerde Mesleki Eğitim ve 2016 yılından itibaren geçerli Nöbet Eklenmiş hali. Maddi desteklerinizi bekliyorum. Gönlünüzden ne koparsa. Şimdiden kullananlara kolay gelsin. Yorumlarınızı bekliyorum. Denendi ama yinede kontrol ederseniz iyi olur. İrtibatı kopartmamak lazım. Selam ve Dua ile…

 

odvm

 

[download id=”98″]

Share this content:

7 comments

comments user
BÜNYAMİN CANKAT

SelamuAleyküm,Söke Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdür Başyardımcısıyım . Hocam öncelikle hazırladığınız programlar için teşekkür ederiz. Allah sizden razı olsun. Okulumuzda 40 öğretmen var ancak Ek ders Devam-Devamsızlık programında tüm verileri girdikten sonra Arşiv İçin Dosya oluşturduğumuzda sadece 39 öğretmen için sınırlı kalıyor. 40. öğretmenin ek ders dökümü gelmiyor. Ama KBS için hazırladığımızda tüm öğretmenler var. KBS hazırlamada sorun yok ama Arşiv hazırlamada kısıtlama var. Bu konuda bir çözüm önerirseniz sevinirim.

    comments user
    masamot

    E-postanıza program denemeniz için gönderilmiştir.

comments user
Türker KANAR

Sayın Değerli Hocam öncelikle yeni yılınızı tebrik eder,hayırlı çalışmalar dilerim. Öğretmen-Memur devam-devamsızlık ve ek ders programında Yüksek Lisans mezunlarına tahakkuk ettirilmesi gereken KBS 103/104 kodlu satırı (%25 fazla Gündüz/Gece ek ders ücreti)nasıl ekleriz? Ekleyebilir misiniz? Paylaşımlarınız için teşekkürler.

    comments user
    masamot

    İnşaallah yakında eklemeye çalışacağım.

comments user
recai demir

sayın hocam, disiplin programınızı kullanıyorum. inanılmaz derecede yol gösterici ve iş kolaylaştırıcı bir program olmuş. emeğinize sağlık. bu sebeple öğretmen devam devamsızlık takip programınızın da çok başarılı olduğuna inanıyorum. bu programı paylaşabilirseniz çok sevinirim. Allah razı olsun emekleriniz ve bizlere destekleriniz için. iyi çalışmalar dilerim.

comments user
h.avni çalışkan

SelamuAleyküm,Geyve Metem de Müdür Başyardımcısıyım . Hocam öncelikle hazırladığınız programlar için teşekkür ederiz.KBS kodları ve ayrıntılı kullanımını açıklayabilirmisiniz.

    comments user
    masamot

    Hocam öncelikle teşekkürler. Kodlar kbs sisteminde zaten açıklanmış. 101 fiilen derse giren gündüz öğretimi için. 102 fiili ders girenler gece öğretimi için.103 ve 104 %25 Özel eğitimde derse girenler için. ve böyle devam ediyor. Maöl de 101 ve 102 vardır. Amaç ayrıntılı 101 ve 102 kodunu takip etmek. Fakat KBSY dosya hazırlarken toplam olarak 101 ve 102 yi hesaplıyoruz. Aynı durum ekders yerine geçen 110 kodunda da var. şeflik için. 110 da toplam olarak KBSye aktarılıyor. Şimdilik bu kadar.

Yorum gönder

Kaçırmış olabilirsin.