LÄ°SE DÄ°SÄ°PLÄ°N PROGRAMI 01/10/2013

Daha önce yayımladığım programın tanık kısmı eklenerek geliştirilmiş ve gelişmiş hali. Ortaöğretim Kurumlarında disiplin işlemleri bayağı bir vakit almaktadır.  Vakit alan işlemleri usule uygun, düzenli bir şekilde yapabilmek için bu program tarafımca hazırlanmıştır. İdareci arkadaşlarıma faydalı olacağı kanaatindeyim. Selam ve Dua ile…

 

”ÂProgramda kayıt düğmesinden kaynaklanan sorun giderilmiÅŸ ve 09/10/2013 tarihi itibari ile güncellenmiÅŸtir.

”ÂProgramda bazı hatalar giderilmiÅŸ ve 26/10/2013 tarihi itibari ile güncellenmiÅŸtir.

”ÂProgramda bazı hatalar giderilmiÅŸ ve 11/05/2015 tarihi itibari ile güncellenmiÅŸtir.

[download id=”57″]

Share this content:

38 comments

comments user
masamot

Yeni Ortaöğretim Kurumları YönetmeliÄŸine göre yeniden düzenlenmiÅŸ ve tanık kısmı beta kullanıma açılmıştır. Hatalar çıkabilir. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Selam ve Dua ile…

comments user
ekrem

Benim kıymetli öğretmenim, teşekkür ederim

comments user
Murat

Teşekkürler hocam. Emeğinize yüreğinize sağlık.

comments user
Murat

Hocam programı microsoft office in hangi versiyonunda yazdınız. Ben 2007 be 2010 denedim fakat aÅŸağıdaki hatayı verdi. “could not load an object because it is not avaible on this machine”

comments user
Enver

Hocam öncelikle emeğinize sağlık. Programda olay kodunu girerken yeni kayıt kaydet butonu aktif durumdan çıkıyor ve kaydetmiyor. acaba nedendir. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. şimdiden hayırlı Cumalar..

    comments user
    masamot

    Hocam emailden dosyayı gönderdim. Bir dener misiniz? Sorunları gördükçe düzeltmeye çalışıyorum. Kolay gelsin.

comments user
Cenk KORKMAZ

Sayın hocam programda indirdiğimiz programda sadece ilk sayfa açılmakta acaba hata yaptığımız bi yer mi var?

    comments user
    masamot

    Hocam, Öncelikle makroları çalıştırdıktan sonra ilk ekranla karşılaşıyoruz. İlk ekranda sanık kısmında sanık1, sanık2 gibi (altta uyarı yazısı vardır.) yazının üzerinde tıklayarak sanık ekranına geçiyoruz. Orada sanığı kaydedip işlemlere devam ediyoruz. Tanık kısmı da aynı.

comments user
ahmet

merhaba hocam. program için çok teşekkürler. büyük kolaylık oldu. yalnız bir hata bildiriminde bulunacaktım. tanık eklediğimizde yazdırma aşamasına geldiğimizde ana veri girişini düzenlediğim halde sizin yazdığınız tosya verileri çıkıyor. sanık bölümünde böyle bir sıkıntı yok.

comments user
Hüseyin ÖKSÜZ

değerli hocam, öncelikle programlarınız için teşekkür eder, başarılar dierim. Sizinle disiplin programı hakkında görüşmek için bir kaç kez telefonunuzu aradım açmadınız. Telefonla birebir görüşüp programla ilgili çıkan hataları iletecektim. Telefonunuzu açarsanız hem tanışırız, hem de fikir teatisinde bulunmuş oluruz.

comments user
Fatih YILMAZ

Sevgili Hocam program için çok teşekkürler. Elinize kolunuza sağlık. Tanık modülünde ana formda oul bilgilerini düzenlmeme rağmen hala sizin okulun bilgileri çıkıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla.

    comments user
    masamot

    Sayın Hocam,programı ve okul bilgilerini gönderirseniz elimizden gelen yardımı yaparız. Selam ve Dua ile…

comments user
Hakan ÅžEN

s.a. hocam, disiplin programınız için teÅŸekkürler. Programın ceza çıktı bölümünde. suçlu bulmuÅŸ yazıyor, Çıktı alınma esnasında “suçlu bulunmuÅŸtur” yazdırmak istiyorum. Åžimdiden teÅŸekkürler, ALLAH razı olsun hocam.

comments user
MUSA OKTAR

Çalışmanız için sizi canı gönülden kutlarım.

    comments user
    masamot

    Teşekkür ederim. İnşaallah pazartesi günü son halini göndereceğim. Kolay gelsin.

comments user
Ä°lhan DiÅŸci

Hocam disiplin programın son halini gönderebilirmisiniz. Teşekkürler emeğinize sağlık

comments user
Cihan

Merhaba Hocam,
Öncelikle geliÅŸtirdiÄŸiniz programlardan dolayı sizi tebrik ediyorum. Disiplin Programının düzenlenmiÅŸ son halini göndermeniz mümkün mü? Ayrıca programa baÅŸka raporlamalar da ilave edebilecek misiniz? Mesela cezanın kaldırılma durumunun kurulda görüşülmesi için uygun bir rapor, veya ceza alan öğrencilerin devamsızlık bilgilerinin ilgili müdür yardımcısına bildiren bir liste… TeÅŸekkürler ve emeÄŸinize saÄŸlık.

comments user
Cihan

Merhaba Hocam,
Yapmış olduğunuz programlardan dolayı teşekkür ederiz, emeğinize sağlık. Disiplin programının son halini gönderme imkânınız var mı acaba? Şimdiden teşekkürler. Selam ve dua ile kalınız.

    comments user
    masamot

    Hocam bu sıralar siteye pek bakamıyorum. Gecikmeyle cevap verebiliyorum. Şu anda kullandığım programı inşaallah pazartesi okula gidince göndermeye çalışacağım. Kusura bakmayın. Geliştirme noktasında da inşaallah bir şeyler yaparız. En büyük sıkıntım vakit yetmiyoooooooooor. Yeni okulumda sıkıntılar epey var.

comments user
hamada

hocam program gerçekten çok kullanışlı,yeni kullanmaya başladım ama tanık ifade raporunda sizin okulun bilgileri çıkıyor.nasıl düzeltebiliriz.acil lütfen bir sürü dosya birikti

comments user
hamada

hocam emeğinize sağlık

comments user
Cihan

Merhaba Hocam,
Yapmış olduğunuz programlardan dolayı teşekkür ederiz, emeğinize sağlık. Disiplin programının son halini gönderme imkânınız var mı acaba? Daha önce de yazmıştım ama gelmedi. Acaba unutuldu mu diye affınıza sığınarak hatırlatmak istedim. Şimdiden teşekkürler. Selam ve dua ile kalınız.

    comments user
    masamot

    Hocam gönderilmiştir.Selam ve dua ile..

comments user
Cihan

EmeÄŸinize saÄŸlık. Ä°ÅŸlerimizi kolaylaÅŸtırıyorsunuz, Allah’da sizin iÅŸlerinizi kolaylaÅŸtırsın.
Selam ve dua ile…

comments user
halil ibrahim tekin

hocam sizinle telonda görüşmüştük
lise disiplin proğramı

comments user
Serkan ARKAN

Hocam biz bu programa öğrenci eklemeyi beceremedik. Yardımcı olabilirmisiniz.

    comments user
    masamot

    Yönlendirmeyi okudunuz mu? İlk bölüm ve bir sanık sınıfı ve öğrenci no ile birlikte girilmeli. Telefon açarsanız ayrıntılı konuşuruz. Selamlar.

comments user
Selahattin

Sayın hocam programınızı uzun zamandan beri Lise Disiplin Programını beğenerek kullanıyorum, işlerimi kolaylaştırdığınız için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık. Ancak tanıkların yazılı ifadelerinin özeti Disiplin kurulu karar örneğinde çıkmıyor. Bu sorunu nasıl çözeriz.

comments user
İSA ÇON-İSKİLİP ANADOLU LİSESİ

Mahmut hocam Selamün Aleyküm,
İdareci çalışmayı göndermişsiniz Allah razı olsun
Lise Disiplin Programını da gönderirseniz çok sevinirim
Yeni okulunuzda baÅŸarılar dilerim,Allah utandırmasın hocam selametle…

comments user
METÄ°N

hocam programın son halini gönderirseniz sevinirim.Şimdiden Allah razı olsun.

comments user
cemil cem kalelioÄŸlu

Hocam ben disiplin proğramınızı indirdim.olay ekleyemedim.tüm programların güncel hallerini atarmısınız. Ortak sınav programında 11 ve 10 sınıf yapınca öğrencileri düzgün dağıtmıyor emekleriniz için teşekkür ederim.

comments user
Selahattin yıldırım

Hocam kayseri argıncık mesleki teknik Anadolu lisesinde sizin hazırladığınız disiplin programını kullanıyoruz. Kullandığınız disiplin programının en son güncel halini gönderirseniz sevinirim.

    comments user
    masamot

    GönderilmiÅŸtir. Selam ve Dua ile…

comments user
AHMET EKENEL 05364998230

Hocam ben disiplin proğramınızı indirdim.olay ekleyemedim.tüm programların güncel hallerini atarmısınız. Tanıklar kısmı tam güncel değil hata veriyor. mümkünse en som kullandığınız programı atarsanız çok memnun olurum.

    comments user
    AHMET EKENEL

    Çok teÅŸekkür ederim ,hocam emeÄŸinize saÄŸlık , Selam ve dua ile…

comments user
Yüksel Öğretmen

Hocam programınızın güncel halini gönderebilir misiniz?
Çok teşekkür ederim.

comments user
yunus akmeÅŸe

sevgili hocam emeğinize sonsuz teşekkürler ben açamadım maillime gönderirmisiniz

Yorum gönder

Kaçırmış olabilirsin.