Lise Disiplin Programı

Ortaöğretim Kurumlarında disiplin işlemleri bayağı bir vakit almaktadır.  Vakit alan işlemleri usule uygun. düzenli bir şekilde yapabilmek için bu program tarafımca hazırlanmıştır. İdareci arkadaşlarıma faydalı olacağı kanaatindeyim. Selam ve Dua ile…

 

[highlight_blue]Programın Yeni Versiyonuna (14/05/2013) gitmek için TIKLAYINIZ![/highlight_blue]

dispro1-1024x682

 [download id=”11″]

Share this content:

10 comments

comments user
masamot

Benzerini internette göremedim. Yönetmelikle ilgili programda sıkıntı varsa muhakkak bildirin. Program ile ilgili öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum. Yapıcı yorumlar yol harıtamızı çizmekte önemli rol oynayacaktır.

comments user
Toplum Düşmanı

program için çok müteşekkirim, savunma tutanağında sabir bir tarih çıkıyor. (01.04.2010) düzeltmeniz mümkün mü?

    comments user
    masamot

    Hocam excel bilginiz varsa şifre olmadığı için düzeltme imkanınız var. Şu anda diğer işlerim ile ilgelendiğimden ötürü vaktim yok. Eksiklik düzeltilecektir. inşaallah.

comments user
Recep Yurtsever

Allah razı olsun. Hocam, 13. kişi kayıt ettikten sonra sözlü uyarı ve yazılı uyarı formlarının ikinci paragrafındaki raporlarda 14.15…… kişilerin isimleri çıkmıyor. Formülü bir türlü düzeltemedim. Saygılar.

    comments user
    masamot

    Hocam program üzerinde çalışmalarım devam ediyor size bu çalışmayı gönderiyorum. Mailinizden bakıp yorumlarınızı gönderirseniz sevinirim.

comments user
MEHMETSEZGİN

Sayın Hocam bence bu konudaki en iyi proğramlardan biri. Ama bununla birlikte üzerinde bazı düzeltmelerin yapılması gerekiyor..Bu konuda programdaki eksiklik ve hataları gösteren bir örneği e-mail adresinize göndereceğim. Bu düzeltmeler yapıldığında proram daha güzel olacak ve excel bilmeyen idareci arkadaşlarımız proğramı daha rahat kullanacaklar diye umuyorum. Şimdiden teşekkür ediyor ve Allah CC dan sağlık ve mutluluk ve başarılar niyaz ediyorum. Selam ve Sayğılarımla.

    comments user
    masamot

    Hocam program üzerindeki son çalışmamı gönderdim. Emailinizden kontrol eder misiniz? Önerilerinizi bekliyorum.

comments user
masamot

Programın YENİ SÜRÜMÜ aşağıdaki bağlantıdaki sayfada:

http://masamot.com/lise-disiplin-programi-2.html#.UZNldLUqwRA

comments user
METİN ÇANGIR

hocam disiplin programınız için teşekkür ederim.güncel halini mail adresime gönderirseniz sevinirim.Tuzla Halil Türkkan Anadolu imam hatip lisesi

comments user
mahmut aslan

hocam teşekkür ederim .telefonla görüşmüştük
disiplin programının güncel halini mailime atarsanız memnun olurum tokat merkez Yeşilırmak mesleki ve teknik Anadolu lisesi

Yorum gönder

Kaçırmış olabilirsin.